Ekvádor - Galapágy a Kolumbia

/uploads/usr/10898/alenaspisakova_kolumbiaudoliecocora2.jpg Úvod odštartujeme vo veľkom. Vitajte v prírodnom laboratóriu menom - Galapágy. 
foto: Ľuboš Fellner Pestrofarebná Kolumbia a ekologické Galapágy - úžasná kombinácia. Každý deň nasadáme na náš zodiak a vystupujeme na ostrovoch a plážičkách. 
foto: Ľuboš Fellner – BUB Sme na rovníku a Vy tu bežne viete plávať s tuleňmi. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Keď Charles Darwin uvidel plávajúce leguány a všimol si rozdiel oproti suchozemským - napríklad, že Keď si Charles Darwin všimol, že morské iguany majú silné pazúry prispôsobené tomu, aby sa vedeli za Rudo rozmýšľa o živote, podobne ako kedysi Charles. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Sme 1000 km ďaleko od kontinentu. Vzdialenosť, ktorú iné živočíchy nevedeli prekonať a preto Galapágy ostali takým výnimočným miestom. Dnes vedci tvrdia, že sa evolučne živočíchy a teda aj ľudia nemenia iba z generácie na generáciu. Al “Neprežijú tí najväčší a najsilnejší, ale tí, ktorí sa čo najlepšie dokážu prispôsobiť” foto: Ľuboš Záujemcovia o šnorchlovanie či potápanie sa môžu na čo tešiť. foto: Frederik Schwall - BUBO Hodinová prechádzka po najkrajšej pláži ostrova a zrejme aj celých Galapág. Bielučký piesok a modré Okolo nás je zrazu zeleň a my dávame pozor, aby sme nezrazili korytnačku obrovskú – na tomto ostrove A tu je jedna. Kto ich teraz ohrozuje? foto: Peter Droba - BUBO Obrovské korytnačky priamo na Galapágoch obdivuje aj riaditeľ BUBO, Ľuboš Fellner, Foto: Leon Zelený Zvláštne vtáky, ktoré máme v BUBO radi- volajú sa Booby (čítaj Bubi). Po slovensky Sula modronohá. 
V Ekvádore a na Galapágoch budeme obdivovať unikátne rastliny a živočíchy. Foto: Štefan Bielik - BUB Nádherné rastliny v hmlovom lese. Foto: Štefan Bielik - BUBO Celodenná prehliadka jedného z najpokojnejších juhoamerických miest. Historické Quito. 
foto: archív Zájazd je aj o skvelej kávičke.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Koloniálne pamiatky v Quite budú vďačným terčom fotografovania.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Honosný kostol Santo Domingo.  Foto: Štefan Bielik - BUBO A aj o skvelej čokoláde.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Chilli patrí neodmysliteľne k ekvádorskej kuchyni.
foto: archív BUBO Vedeli ste, že panamský klobúk pochádza z Ekvádoru? 
foto: archív BUBO Prekročte rovník s BUBO.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Stred sveta, rovník len kúsok od Quita. 
foto: archív BUBO Privítanie čajom z koky na vrchole nad Bogotou.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Lanovka na Monserrate. 
foto: archív BUBO Centrálna Bogota, mesta zlata v tieni Ánd. 
foto: archív BUBO Náš BUBO autobus je pripravený na štart do nového dňa.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Historická štvrť La Candelaria v hlavnom meste Kolumbie.
foto: archív BUBO Patrónka Kolumbie v podzemnej jaskyni zo soli. 
foto: archív BUBO Soľná baňa a kostol. foto: archív BUBO Katedrála zo soli hlboko pod zemou. Fantastický zážitok. foto: archív BUBO Náš obed v Zipaquirá sa už pripravuje. Foto: Štefan Bielik - BUBO Obed v Zipaquirá pozostáva z rôznych druhov mäsa. Foto: Štefan Bielik - BUBO Vyrážame na sever od Bogoty smer Eldorádo. Konečne budete stáť na mieste, kde sa našlo najviac zlata BUBO sprievodcovia v Kolumbii žijú. S nimi uvidíte a pochopíte viac.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na staručkých džípoch do najkrajšej prírody štátu kde všetko rastie rýchlejšie. 
foto: Ľuboš Fellner Nádherná príroda v okolí Salenta -Zóna Cafetera.
foto: archív BUBO Tento zájazd je aj o káve! Foto: Štefan Bielik - BUBO Detail kávových plantáži. Zásadne arabica.
foto: archív BUBO Najlepšia káva na svete, dajte si v Casa del cefé Columbia Supremo. 
foto: archív BUBO V programe máme aj ochutnávku tej najlepšej kávy. 
foto: archív BUBO Prednáška o káve a následne praktická časť. Foto: Štefan Bielik - BUBO Dokonalá šálka kávy v najkrajšej krajine Južnej Ameriky. Foto: Štefan Bielik - BUBO Rozdelíme sa do skupín a vojdeme do údolia plného kolibríkov. 
foto: archív BUBO A paliem a vodopádov. 
foto: archív BUBO Pestrofarebné kolibríky. 
foto: archív BUBO Bubáci v zelených kolumbijských Andách. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Najvyššie palmy sveta. Sú 3x vyššie ako tie v Dubaji a 2x vyššie ako tie na Bora Bora. foto: Ľuboš F Ľahký treking džungľou. Alebo vyskúšate jazdu na koňoch? Sme rozdelení do skupín -myslíme na každého Pohľad na favely v Medelline. Foto: Štefan Bielik - BUBO Communa 13 v Medelline.  Foto: Štefan Bielik - BUBO Veľkomesto s nádhernou polohou pod zelenými kopcami Ánd. foto: archív BUBO Odlet ku Karibiku, do mesta kde to žije. 
foto: archív BUBO Fiesta v Cartagene je každý deň. Farebné mesto je pod patronátom UNESCO. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Štýlové a vkusné hotely a reštaurácie. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nezabudneme ani na nočné potulky. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Námestie Santa Teresa. foto: archív BUBO Kostol sv. Petra Klavera a nádherná vyhliadka na najkrajšie mesto Kolumbie. foto: archív BUBO Kolumbia to je kvalita, nebývalá na Južnú Ameriku. foto: archív BUBO V takejto ľanovej guayabere si preberal Nobelovu cenu za literatúru Gabriel Garcia Marquez. foto: Ľu Sexy Kolumbia. Mnohé miestne Nádherné katedrály a náboženský odkaz Španielov. foto: archív BUBO Pevné obranné múry historickej Cartageny a tradičná jazda na kočoch. foto: archív BUBO Intercontinental Cartagena - najluxusnejší hotel v oblasti. BUBO odporúča. Intercontinental Cartagena - viac info v doplnkových službách k zájazdu. Intercontinental Cartagena Západy slnka sú romantické priam gýčové. Foto: Intercontinental Cartagena V luxusných priestoroch hotela Intercontinental Cartagena Gurmáni si aj tu prídu na svoje. Foto: Intercontinental Cartagena Zaslúžený oddych. Foto: Intercontinental Cartagena Intercontinental Cartagena Zájazd ukončíme na pláži pri Cartagene. Foto: Štefan Bielik - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333061
Cena od: 5 260 €
Príplatky od: 1 245 €
Doprava: letecká
Termín: 23.08.2024 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307936

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Quito Typ ubytovania:
Ekvádor, Pichincha, Quito
Santa Cruz ostrov
Ekvádor, Galapágy, Santa Cruz ostrov
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro