Kolumbia - Bogota a oddych na Santa Marta

/uploads/usr/10898/marriott_santamarta14.jpg Vyrážate na cestu do jednej z najkrajších krajín sveta. Kúsok z histórie Bogoty a kúpanie sa vo vlná Začíname ešte v Bogote! Bogota je 3. najvyššie položené hlavné mesto sveta a my hneď na začiatok vyr BUBO pozná všetky bezpečné a dôležité miesta, radi Vám ich všetky ukážeme. Najkrajšie múzea, najlepš Váš pohľad z Monserrate. Teraz máme prehľad, kde sa čo nachádza a môžeme pokračovať ďalej. 
foto: Lu Privítanie čajom z koky na vrchole nad Bogotou. foto: Luboš Fellner - BUBO Bývame v kvalitnom hoteli a teraz prechádzame farebnou historickou štvrťou La Candellaria
foto: Ľubo Historická štvrť La Candelaria v hlavnom meste Kolumbie. Bogota, mesto zlata v tieni Ánd. Foto: Alena Spišáková - BUBO Ranná káva doma a v ten istý deň pristávame 4 stupne od rovníka vo výške 2640 m n.m. na najlepšom le Rozprávame si všetko dôležité z histórie a jej slávnych osobností. Foto: Alena Spišáková - BUBO Obed a ajiacchio v centre Bogoty na mieste, kde Bogota vznikla. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kolumbia je bezpečná. S BUBO absolútne. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na návšteve v poprednom Boterovom múzeu v Bogote. foto: Alena Spišáková - BUBO Prehliadku Bogoty nájdete aj v blogu. Vidíme naozaj veľmi veľa. Cesta je vhodná aj pre Vaše ratolesti. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zapadlé uličky Bogoty, kam sa až toľko nechodí. Naši sprievodcovia tu žijú a Ľuboš Fellner sa sem te Kávička či rum? Každopádne na vysokej BUBO úrovni. Najlepšie múzeum zlata sveta. Navštívime! A povieme si o El Dorade, kam sa pozrieme zajtra. Spoľahlivá BUBO doprava iba pre nás. Vyrážame do El Doráda. Cesta nie je v žiadnom prípade nudná, le Podzemná katedrála v Zipaquira je celá zo soli. foto: Alena Spišáková - BUBO Úžasná podzemná katedrála v Zipaquirá. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO V katedrále je všetko zo soli aj táto panenka Mária.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO V meste je mnoho kaviarničiek, zmrzlinárni, butikov. Dostanete chuť na sladké? foto: Alena Spišáková Na raňajky výborná kávička, balíme a odchádzame do Karibiku! Kto sa teší ? 
foto: Ľuboš Fellner - BU V Irotame na Vás čakajú rôzne gastronomické zážitky.  Foto: Irotama Resort Izby sú priestranné, čisté, a mnohé majú výhľady (vyššia kategória izieb na vyžiadavanie) Foto: Irot Po večeroch si vychutnávate drink v jednom zo salónikov alebo zo svojej izby (vyššie kategórie izieb Izby majú štandardné vybavenie. Vlastná kúpeľňa, uteráky, minibar, klíma, Tv. Hotel si oficiálne pri Aj kúpeľne sú čisté, priestranné.. Foto: Irotama Resort Hotel s dôrazom na ekológiu a ochranu životného prostredia. Foto: Irotama Resort Len pár krokov a ste na svojej pláži. Foto: Irotama Resort Sú tu kurty, veľa voľnočasových aktivít na pláži aj v bazénoch. Foto: Irotama Resort Spoľahlivá značka Marriott - najnovší hotel v Bello Horizonte.
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Pl Vyberte si svoje lehátko a vytiahnite si ho na pláž. Zaborte nohy do piesku a manžel Vám prinesie fľ Ide o nový hotel, čerstvo otvorený. Na recepcii Vás víta usmievavý personál, check in a oddychujete. V hoteli sú dve reštaurácie s medzinárodnou kuchyňou a robia aj skvelé morské plody. Foto: Santa Mar Bar je blízko. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Večer si skočte do baru na pohárik dobrej whisky alebo si vymyslite koktail podľa svojej chute a bar Veľký hotelový bazén. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Raňajky sa podávajú formou bohatého bufetu. 
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Na výber sú rôzne druhy jedla, teplé aj studené. Na svoje si príde každý. Foto: Santa Marta Marriott Posuňte svoju dovolenku na vyššiu úroveň v doplnkovej službe. 
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Pl Moderný hotel, štýlové izby aj spoločenské priestory.  Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormi Všetko pôsobí na človeka veľmi príjemne. Oblečte si najkrajšie šaty a vezmite svoju polovičku na skv Izby vyššej kategórie majú skvelé výhľady, terasu a viac priestoru (vyšší štandard izby je na vyžiad V hoteli je k dispozícii spa a sauna, veľký bazén, fitness centrum a bohato zásobovaný bar.  Foto: S Pláž je pár krokov od Vašej izby. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Ranný beh po pláži či silový tréning v hotelovom fitness centre. Udržujete si kondíciu aj počas dovo Najspoľahlivejší výber v Bello Horizonte na pláži.
 Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida Čarovná dovolenka v Santa Marte. Foto: Santa Marta Marriott Resort Playa Dormida
Destinácia: Kolumbia
Kód zájazdu: 1333874
Cena od: 3 799 €
Príplatky od: 570 €
Doprava: letecká
Termín: 07.08.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83437469

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Kombinované pobyty
Bogota Typ ubytovania:
Kolumbia, Capital District, Bogota
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro