Francúzska riviéra -Nice, St.Tropez, Monako a Cannes

Destinácia: Francúzsko, Provence-Alpes-Côte d’Azur
Kód zájazdu: 1303525
Cena od: 319 €
Príplatky od: 20 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

10.07.2024 5 dní First Minute 319 € +20 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Vyberte sa na pompéznu Francúzsku riviéru - do luxusného Monaka, do mesta filmových festivalov Cannes, oddýchnite si pri azúrovom mori v Nice, navštívte Port Grimaud "francúzske Benátky" a zavítajte do Saint Tropez, ktoré preslávil legendárny film "Žándár zo Saint Tropez"  a herec Louis de Funes. 

Program :

1.deň :
odchod autobusom z jednotlivých nástupných miest v popoludňajších hodinách.


2.deň :
v ranných hodinách príchod do Nice. Mesto je označované za "kráľovnú" Francúzskej riviéry. Prehliadnete si najznámejšie historické pamiatky mesta Nice (radnica, opera, námestie Massena, starobylý trh), uvidíte i slávny hotel Negresco a prekrásne pastelové fasády domov v starom meste, množstvo galérií, butikov,...
Zaujímavý je aj každodenný kvetinový a zeleninový trh, ktorý je skutočnou pastvou pre oči. Nezabudnuteľný výhľad na mesto sa Vám naskytne z hradnej pevnosti s parkom.
Očarí Vás farba azúrového mora na úžasnej luxusnej Promenade des Anglais, ktorá je lemovaná palmami. Doprajte si dostatok času na návštevu reštaurácií, kaviarničiek a obchodov alebo oddych na pláži pri azúrovom mori. V prípade priaznivého počasia, možnosť kúpania. Večer odchod na ubytovanie. Nocľah. 

3.deň :
po raňajkách navštívite mesto filmových festivalov Cannes. Neskôr sa presuniete do Saint Tropez, ktoré bolo kedysi rybárskou dedinou, dnes je obľúbeným miestom bohatých a slávnych.
Schádza sa tu smotánka z celého sveta a má tu vilu nielen Brigitte Bardot, ale aj iné celebrity. Mesto preslávil legendárny film "Žandár zo Saint Tropez" a pokiaľ ste milovníci tohto filmu, nemôžete vynechať návštevu žandárskej stanice Gendarmerie nationale, ktorá je od roku 2016 sprístupnená verejnosti ako múzeum kinematografie. Neskôr presun do Port Grimaud, unikátneho mestečka, ktoré prezývajú "francúzske Benátky". Mesto oplýva provensálskym štýlom, ktorý cítiť na každom kroku.
Farebné domčeky sú pospájané mostíkmi, ktoré vedú ponad vodný kanál a každý je obklopený malou záhradkou. Farba domov musí byť pôvodná a nesmie sa meniť.
Môžete si posedieť v jednej z mnohých reštaurácií, vychutnať si čerstvý croissant a aký by to bol výlet do Francúzska, ak by ste neochutnali preslávené francúzske víno ? Individuálny program. Večer odchod na hotel. Nocľah.


4.deň :
po raňajkách navštívite luxusné Monako, mesto, kde sa stretáva smotánka z celého sveta.
Na vlastné oči uvidíte slávne kasíno Monte Carlo, palác, katedrálu, oceánografické múzeum, kde nájdete viac ako 4 tisíc druhov rýb, ďalej záhrady s viac ako 7000 druhov kaktusovitých rastlín, prejdete sa po promenáde šampiónov s odtlačkami nôh najvýznamnejších futbalistov sveta.
Individuálny program s možnosťou navštíviť reštaurácie, obchody a kaviarničky. Relax pri mori. V prípade priaznivého počasia možnosť kúpania. Individuálny program. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. 

5.deň : 
príchod na Slovensko.

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu, najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
2 x ubytovanie v 3* hoteli
2 x raňajky
služby overeného sprievodcu
prehliadku Monaka
prehliadku Nice
prehliadku Saint Tropez
prehliadku Cannes
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 7 € / osoba ( môžete si vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € / osoba / noc
vstup turistického autobusu rozpočítaný na osoby v autobuse do francúzskych miest ( Monako, Nice, atď..) vrátane parkovného 20 € / osoba
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
pobytová taxa - cca 3 € /osoba / noc (ak si ju bude hotel na mieste účtovať ) 
nástupné miesta a príplatky :
Bratislava -bez príplatku
Trnava 9 € (garantovaný zvoz)
Sereď 9 € (garantovaný zvoz)
Nitra 9 € (garantovaný zvoz)
Všetky nástupné miesta sa budú realizovať.
Kniežací palác Monako:  8 € / dospelá osoba, 4 € deti a študenti ( 8-14 rokov )
kombinovaný lístok Kniežací palác a oceanografické múzeum - 20,50 € / dospelá osoba, 12,50 EUR / deti od 3-18 rokov, 10 EUR / deti od 8 – 12 rokov, 8 EUR/ osoba
kombinovaný lístok Kniežací palác a múzeum automobilov - 14 € / dospelá osoba, 7 EUR/ deti a študenti ( 8-14 rokov ) 
Oceánografické múzeum Monako: 16 EUR / dospelá osoba, 12 EUR / deti od 13-18 rokov, študenti, 8 EUR / deti od 4-12 rokov
múzeum policajnej stanice Gendarmerie nationale - 4 € / dospelá osoba 
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro