Penzión Kompas

Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 645037
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Penzión Kompas

TV chladnička,minibar parkovisko plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 750 m

Popis:
Moderný a obľúbený penzión s priateľskými majiteľmi sa nachádza v pokojnej časti letoviska 750 metrov od severnej pláže, 850 metrov od južnej pláže a asi 300 metrov od centra letoviska. Privíta Vás príjemný personál, ktorý vedie už dlhé roky vedie usmievavá Rumi, vďaka ktorej sa časť personálu naučila dobre hovoriť po slovensky. Na chodbe penziónu sa nachádza žehliaca doska so žehličkou. Súčasťou penziónu je reštaurácia. Penzión ponúka možnosť bezplatného parkovania pred penziónom. Wi-Fi pripojenie  je v celom penzióne zdarma.

Ubytovanie:
1. Ubytovanie v dvojlôžkových priestranných izbách s možnosťou tretieho pevného lôžka. Každá izba má vlastnú klimatizáciu, chladničku, rýchlovarnú kanvicu, TV/SAT, vlastnú kúpeľňu s WC a balkón.

2. Ubytovanie v priestranných apartmánoch – vo dvoch samostatných dvojlôžkových izbách (spolu 4 pevné lôžka), pričom jedna z izieb je prechodová (s možnosťou jednej prístelky). V obývacej miestnosti sa nachádza aj kuchynský kútik s varičom a základným riadom na prípravu a konzumáciu jedál. Každý apartmán má vlastnú klimatizáciu, chladničku, rýchlovarnú kanvicu, TV/SAT, vlastnú kúpeľňu s WC a balkón.

Stravovanie:
V cene sú raňajky podávané v reštaurácii penziónu formou bufetu.

Pláže:
Priamo v letovisku sú dve pláže - severná a južná. Obidve pláže sú s jemným pieskom a pozvoľným prístupom do mierne sa zvažujúceho mora. Severná pláž sa tiahne od promenády na severnej časti Primorska až po Perlu, rezidenciu bývalého bulharského prezidenta Todora Živkova, začiatok južnej pláže je pri prístave a pokračuje až po ďalšie letovisko Kiten. Na severnej pláži, vzhľadom na jej orientáciu, býva more s väčšími vlnami, na južnej pláži býva pokojnejšia hladina, a preto je vyhľadávaná najmä rodinami s malými deťmi. Na obidvoch plážach sa nachádzajú strediská vodných atrakcií, prezliekarne, sprchy, bary a bufety s rýchlym občerstvením. Obidve pláže sú pod dohľadom plavčíkov. Slnečníky a ležadlá sú za poplatok, dajú sa však využiť aj časti pláží v tesnej blízkosti chránených pieskových dún, ktoré nie sú spoplatnené. Bližšie k penziónu Kompas je severná pláž.

Oficiálna kategória *

Naše hodnotenie ***

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro