Maďarsko - krajina kúpeľov a vína

, autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Keszthely, kaštieľ Helikon , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Tihany, benediktínsky kláštor a Balaton , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Herend, keramika , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Keszthely, kaštieľ Helikon , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Sárvár, kúpele , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Sárvár, hrad , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Tihany, levanduľové polia , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Tihany, historické uličky , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Vesprém, hrad , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Balaton, panoráma , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Badacsony, vinohrady , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Győr, kostol karmelitánok , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Győr, radnica , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Győr, panoráma mesta , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Hévíz, termálne kúpele , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Badacsony, vinohrady , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Hévíz, termálne kúpele , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, Balaton , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, mapa , autobusový poznávací zájazd, Maďarsko - krajina kúpeľov a vína, leták
Destinácia: Maďarsko
Kód zájazdu: 1266131
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Spoznávať susedné krajiny nikdy nie je zlý nápad, najmä keď ponúkajú relax a uvoľnenie. Nové miesta a mestá, ochutnávka najlepších vín a oddych počas plavby loďou, či blahodarné kúpanie v termálnej vode.


Ubytovanie: 2x v hoteli

Stravovanie: 2x raňajky


Herend - Vesprém - Tihany - Badacsony - Keszthely - Hévíz - Sárvár - Győr



Doprava:
autobusová

Program:

1.deň – odchod v ranných hodinách, transfer do mestečka Herend, ktoré preslávila miestna manufaktúra založená v roku 1826, špecializujúca sa  na výrobu luxusného, ručne maľovaného porcelánu, návšteva múzea spojená s ukážkou výroby. Po prehliadke presun do „mesta kráľovien“- Vesprému, ktoré bolo podľa legendy postavené na siedmych pahorkoch, prehliadka historického centra mesta. Pokračovanie do malebnej dedinky Tihany, preslávenej levanduľovými poliami a jedinečnou atmosférou, ležiacej na brehu Balatonu. Návšteva opátstva, ktoré sa nachádza na malom vŕšku, odkiaľ sa ponúka nádherný výhľad na okolie. Transfer do jednej z najstarších a najznámejších historických vinárskych oblastí Maďarska – Badacsony. Návšteva vínnej pivnice spojená s ochutnávkou vína. Ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, plavba výletnou loďou po najväčšom sladkovodnom jazere v strednej Európe, ktoré je často označované aj ako maďarské more. Jazero je posledným zvyškom mora z treťohôr - Thetys.  Pokračovanie do mesta Keszthely, ku kaštieľu Helikon rodiny Festeticsovcov, ktorý patrí medzi najkrajšie stavby Maďarska. Súčasťou zámockého múzea sú interiéry s dobovým nábytkom, zbierka najcennejších maďarských zbraní, zámocká knižnica, ktorá predstavuje nielen najcennejšiu hodnotu zámku, ale je  s takmer 100 tisíc exemplármi kníh jedinou originálnou zachovanou aristokratickou súkromnou knižnicou v Maďarsku. Popoludní možnosť kúpania a relaxu v kúpeľnom mestečku Hévíz v jazere s termálnou liečivou vodou vhodnou na celoročné kúpanie. Hévíz je najväčším biologicky aktívnym prírodnám jazerom s liečivou termálnou vodou na svete. Je obklopené 50 hektárovým lesom, ktorý zaručuje nezvyčajnú a jedinečnú mikroklímu prostredia. Teplota vody jazera je výsledkom zmiešania studených a teplých  prameňov vyvierajúcich z hĺbky zeme. Večer návšteva vínnej pivnice s ochutnávkou vína. Návrat do hotela.

3. deň – raňajky, transfer do mestečka Sárvár, ktoré sa stalo v rok 2004 členom asociácie Royal Spas of Europe (Kráľovské kúpele Európy). Medzi členov tohto spolku môžu byť prijaté výlučne mestá, ktoré môžu dôveryhodne doložiť úzku kráľovskú väzbu a prevádzkujú kúpele a ubytovacie zariadenia na mimoriadne vysokej úrovni.  Možnosť kúpania v liečivých a wellness kúpeľoch. Presun do historického mesta Győr, ležiaceho na polceste medzi Budapešťou a Viedňou, s nádherným barokovým námestím. Prehliadka historického centra s biskupským hradom, benediktínskym kostolom, či radnicou, ktorá je symbolom mesta. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 UR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň),  orientačná cena vstupov 65 EUR/os. (platba na mieste miestnou menou). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 80 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 75 EUR. Nástupné miesta: BA bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
3 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Sárospatak | Tokaj | Miškovec | Eger

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro