Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah

Areál v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Dvojica v bazéne v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Pláž pri Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Bazén v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Bazén v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Bazén s tobogánom v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Bazén v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Pool bar v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Tobogán v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Ležadlá v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Areál Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Areál Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Pláž pri Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detský svet v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Detské ihrisko v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Fitness v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Pláž v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Bar v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Reštaurácia v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Večerné posedenie v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah večer SPA v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Pláž pri Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Izba v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah Dieťa v detskom domčeku v Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah
Destinácia: SAE, Rás al-Chajmá, Ras Al Khaimah
Kód zájazdu: 1254946
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Exotika
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hilton Resort & Spa Ras Al Khaimah

TV chladnička,minibar šípky pilates bedminton volejbal turecké kúpele, hammam wellness, spa bazén morská voda stolný tenis tenis detské menu detské stoličky v reštaurácii detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka stráženie detí detské animácie miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 4 km
Vzdialenosť od letiska: 90 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Perex:
Rozľahlý hotelový komplex Hilton Resort & Spa patrí do medzinárodnej siete hotelov Hilton. Nachádza sa priamo na bielej piesočnatej pláži v pokojnej časti mesta Ras Al Khaimah. Veľkou devízou hotela je elegantné prostredie a pokoj, no zároveň dostupnosť do centra emirátu a do rušnej metropoly Dubaj.

Poloha:
Hotel Hilton Resort & Spa leží na 1,2 km dlhej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Centrum Ras Al Khaimah je vzdialené približne 4 km od hotela. Hotel je od letiska v Dubaji vzdialený cca 90 kilometrov. Denne premáva zdarma shuttle bus do nákupného centra Manar Mall a trikrát do týždňa do nákupného centra Al Naeem Mall v Ras Al Khaimah.

Vybavenie a služby hotela:
HOTEL
Luxusnú atmosféru vytvára v hoteli kombinácia tradičných arabských a moderných prvkov. Hotel patriaci k renomovanej hotelovej sieti Hilton ponúka 324 izieb v hlavnej budove, vily situované v tropickej záhrade, množstvo obchodov, fitnes centrum, wellness. Wi-Fi je v spoločných priestoroch zdarma. Hotel leží na 1,2 km dlhej piesočnatej pláži. Ležadlá, slnečníky a uteráky sú zdarma.
BAZÉNY
Súčasťou komplexu je šesť bazénov (z toho jeden s morskou vodou). Ležadlá, slnečníky a uteráky sú zdarma.
ŠPORT & ZÁBAVA
V cene je fitnes centrum, stolný tenis, plážový volejbal, badminton, šípky, pilates, tenisový kurt. Za poplatok je požičovňa tenisových rakiet a loptičiek, vodné športy na pláži.
WELLNESS & SPA
Moderné Spa centrum so saunou ponúka tradičný Hamam a deväť kúpeľných miestností s najrôznejšími procedúrami. Služby Spa sú za poplatok. 

Pre deti:
detský klub Kidz Paradise je určený pre deti od 4 do 12 rokov a je za poplatok
vonkajšia a vnútorné detské ihrisko
maľovanie na tvár
športové aktivity a animačné programy pre deti
tvorivé dielne
spoločenské hry
detský bazén
tobogan
2 bazény
detské menu
detské postieľky (zdarma, na vyžiadanie)
detské stoličky
opatrovateľská služba (za poplatok)
kompletný servis pre dojčatá (ohrievače, sterilizátory)

Ubytovanie:
Hotelový komplex Hilton Resort & Spa má komfortne a elegantne zariadené izby v arabskom štýle s individuálne kontrolovateľnou klimatizáciou. K vybaveniu izby patrí kúpeľňa, sušič vlasov, LCD TV, rádiobudík, telefón, rýchlovarná kanvica s kávou a čajom, žehlička, balkón alebo terasa, trezor (zdarma), veľká fľaša vody denne dopĺňaná na izbách. Za poplatok je minibar. Wi-Fi zdarma (na heslo priradené danej izbe).

TYPY IZIEB
Guest v hlavnej budove - max. obsadenosť 2 dospelí + 1 dieťa
Family Guest v hlavnej budove - max. obsadenosť 2 dospelí  + 2 deti alebo 3 dospelí
Sea view v hlavnej budove - max. obsadenosť 2 dospelí + 1 dieťa
Family Pool villa - situované v záhrade majú výhľad na bazén
Family Sea Front villa - situované v záhrade majú výhľad na more 
Family Beach Access villa - s priamym východom k pláži

Stravovanie:
polpenzia alebo all inclusive

All Inclusive:
raňajky, obedy a večere v hlavnej reštaurácii Kitchen • nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje podávané od 10:00 - 00:00 h v bare Sand • Cider Bay • Arriba (bar len pre dospelých) • The Dome Lounge • Xo Bar • kredit 70 AED dosp. osoba alebo 35 AED dieťa od 6 do 12 r., na konzumáciu v á la carte reštauráciách.

Reštaurácie:
Hostia majú k dispozícii 10 reštaurácií a barov (all day dinning reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou Kitchen, a la carte reštaurácie za poplatok – talianska, thajská, čínska, indická, steak house, rybia). Hostia majú k dispozícii aj niekoľko barov - Sand bar, Dome Lounge a Marhaba, X.O. bar, Arriba (bar len pre dospelých), Cider Bay, Sol beach Lounge & Bar (len pre klientov z víl)..

Pláž:
1,2 km dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá, slnečníky a plážové osušky zdarma.

Poznámka:
V hoteli sa platí na recepcii vratný depozit (povinná kaucia) a to v hotovosti alebo blokáciou na kreditnej karte. Cena letenky je kalkulovaná v základnej ekonomickej triede.

Oficiálne hodnotenie:
*****

Celková cena zahŕňa:
leteckú dopravu z Bratislavy, z Viedne alebo z Budapešti • 7x ubytovanie • polpenziu alebo all inclusive • transfery letisko - hotel - letisko • služby delegáta

Celková cena nezahŕňa:
doplatok za izbu 1/1 • za izby vyšších kategórií • fakultatívne aktivity a výlety • miestnu taxu (platba na recepcii) • vratný depozit za izbu • cestovné poistenie • COVID poistenie • PCR test pred odletom

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro