Austrália a Bali

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1121620
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Exotika

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Zažite s nami nádhernú prírodu a atmosféru odľahlej Austrálie, jej moderné mestá Sydney, Melbourne, Brisbane a navštívte posvätnú horu ULURU, plávajte popri veľkému bariérovému útesu ktorý je vidno až z vesmíru, stretnite sa s klokanmi a koalami a celý tento skvelý zájazd zakončite odpočinkom v exotickom raji na Bali. Zažite Austráliu s tými, ktorí sa stali je súčasťou!


PROGRAM

1-2 .Deň – 11- 12.11.2020 ODLET Z VIEDNE

Odlet z Viedne do Melbourne, po prílete do Melbourne presun na hotel.


3.Deň – 13.11.2020 MELBOURNE - KRÁSNE EURÓPSKE MESTO V AUSTRÁLII

Ranný prílet do odľahlého Melbourne v Austrálii, mesto s typickým európskym podpisom a s jednou z najväčších gréckych komunít na svete a ktoré je známe najmä organizovaním tenisového turnaja Australian Open a Formulou 1. Prehliadka mesta spojená s prechádzkou popri rieke Yarra. .


4.Deň – 14.11.2020 GREAT OCEAN ROAD – 12 APOŠTOLOV

V tento deň sa vydáme na vyhliadkovú jazdu po pobreží po známej „Great Ocean Road“ až ku svetoznámym pieskovcovým masívom vynárajúcimi sa z mora – dvanástim apoštolom a kúsku Anglicka v Austrálii – London Bridge, po nádhernom dni so skvelými vyhliadkami sa vrátime späť do Melbourne.


5.Deň – 15.11.2020 SYDNEY - OPERA

V dopoludňajších hodinách prílet do Sydney, následne prehliadka mesta so všetkými jej najväčšími pamätihodnosťami - budovy slávnej opery, prístavného mostu Harbour Bridge nádherný Darling Harbour, Hyde park a veľa ďalších nádherných miest tohto skvelého mesta.


6.Deň – 16.11.2020 SYDNEY/ BLUE MOUNTAINS

Voľný program v Sydney, alebo fakultatívny výlet do Blue Mountains – Modrých hôr pomenovaných podľa výparov z eukaliptov, ktoré dodávajú týmto horám autentickú atmosféru. Celá oblasť je zapísaná do svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a budete tu mať možnosť vidieť nádherné skalné formácie tzv. Tri sestry, vodopády a dažďový prales. Počas tohto fakultatívneho výletu taktiež zavítate do „Scenic worldu“ kde budete mať možnosť absolvovať jazdu najstrmším vláčikom na svete, lanovkami a prejsť sa v autentickom dažďovom pralese. Cena: 79€/osoba vrátane vstupov do Scenic world, dopravy a sprievodcu.


7.Deň – 17.11.2020 SYDNEY/ AYERS ROCK - ULURU

Voľný program v Sydney alebo fakultatívny letecký výlet do stredu Austrálie k posvätným skalám chráneným domorodými kmeňmi Aborigincov – ULURU/ AYERS ROCK, kde budete mať možnosť zažiť pocit pravého austrálskeho „outbacku“ a vidieť túto úchvatnú skalu dlhú viac ako päť kilometrov, ktorá slúžila na kmeňové cerémonie a je lemovaná jaskyňami, ktoré boli používané ako pohrebné komory. Cena : 590€/osoba vrátane spiatočnej letenky do Sydney so všetkými poplatkami, 1x ubytovania v 3*hoteli bez raňajok, transfermi a sprievodcom.


8.Deň – 18.11.2020 SYDNEY/ AYERS ROCK - ULURU

Voľný program v Sydney s možnosťou návštevy mestských pláží, nádherná prechádzka z pláže Coogee, postupne cez pláže Clovely, Bronte, Tamarama až k najslávnejšej pláži v Sydney – Bondi, posledné nákupy, v prípade fakultatívneho výletu na ULURU – popoludňajší návrat do Sydney.


9.Deň – 19.11.2020 ODLET DO QUEENSLANDU – FRASER ISLAND

Odlet zo Sydney do Queenslandu – do štátu slnka a to priamo do Hervey Bay, ktorý je vstupom do najväčšieho piesočného ostrova na svete – Frazer Island. Od pevniny ho delí úzky prieliv a na ostrov je možné preplaviť sa prievozom. Vozidlá bez náhonu všetkých štyroch kolies na ostrov nemajú prístup, keďže na ostrove takmer neexistujú spevnené komunikácie. Ostrov si teda naplno vychutnáme jazdou po piesočných dunách v terénnych autách. Nachádza sa tu niekoľko sladkovodných jazier, ktoré patria k jazerám s najčistejšou vodou na svete. Najobľúbenejším jazerom je jazero McKenzie. Piesok pri jazere tvorí takmer čistý oxid kremičitý, ktorý je okrem iného vhodný aj na čistenie vlasov, pleti, alebo klenotov. Ubytovanie v nádhernom tropickom Kingfisher bay resort 4*na ostrove.


10.Deň – 20.11.2020 NAJVAČŠÍ PIESOČNÝ OSTROV SVETA – FRASER ISLAND

Ostrov preskúmame pomocou terénnych vozidiel 4x4 a uvidíme miesta ako jazero McKenzie, vnoríme sa do pralesa okolo rieky Elly, vrak lodi Maheno a tiež sa okúpeme v bublinkovom kúpeli na známom mieste “champagne pools”. Ubytovanie v nádhernom tropickom Kingfisher bay resort 4*na ostrove.


11.Deň – 21.11.2020 OCHUTNÁVKA RUMOV - BUNDABERG

Z ostrova Fraser sa presunieme do neďalekého mesta Bundabergu, kde budeme mať možnosť navštíviť producenta najznámejšieho austrálskeho nápoja – rumu Bundaberg. Počas prehliadky nahliadneme do výroby tohto nápoja, budeme môcť nasať atmosféru a vône a v neposlednom rade aj ochutnať nápoje z tohto skvelého moku. Popoludnie strávime v maličkom prímorskom meste Bargara s možnosťou kúpania v mori.


12.Deň – 22.11.2020 VEĽKÝ BARIÉROVÝ ÚTES – LADY MUSGRAVE ISLAND

Voľný program na pláži v Bargare, alebo možnosť fakultatívneho výletu loďou na nezabudnuteľný Veľký bariérový útes a tropický ostrov Lady Musgrave Island spojený s obedom. Jedná sa o maličký ostrov obklopený korálovou hradbou formujúcou tyrkysovú lagúnu a je jedným z najkrajších miest na potápanie a šnorchľovanie, kde je možné voľne vidieť tisícky rýb, korytnačiek a mnoho ďalších morských živočíchov. Cena fakultatívneho výletu: 190€/osoba


13.Deň – 23.11.2020 ZOO – KLOKANY, KOALY, KROKODÍLY

Opustime severný Queensland a vydáme sa na cestu južnejšie do Brisbane s prvou zastávkou v tradičnej austrálskej ZOO, kde budete mať možnosť naživo vidieť a mať priamy kontakt s koalou, klokanmi, pštrosmi a hadmi a taktiež vidieť tradičnú krokodíliu show. Následne popoludní sa vydáme do Brisbane s poslednou zastávkou na kúpanie na pláži v Austrálii.


14.Deň – 24.11.2020 ODLET NA BALI

V dopoludňajších hodinách odlet na tropický ostrov Bali priamym letom z Brisbane. Popoludňajší prílet, osobné voľno. Ubytovanie v 4*hoteli hoteli v časti Nusa Dua, v prípade záujmu o luxusný 5*hotel využite našu ponuku luxusného ubytovania.


15.Deň – 25.11.2020 RELAX V EXOTICKOM RAJI – BALI

Relax v tropickom raji a oddych na slávnych plážach tohto nádherného indonézskeho letoviska. Ubytovanie v 4*hoteli hoteli v časti Nusa Dua, v prípade záujmu o luxusný 5*hotel využite našu ponuku luxusného ubytovania.


16.Deň – 26.11.2020 RELAX V EXOTICKOM RAJI – BALI

Relax v tropickom raji a oddych na slávnych plážach tohto nádherného indonézskeho letoviska, prípadne výlety po ostrove. Ubytovanie v 4*hoteli hoteli v časti Nusa Dua, v prípade záujmu o luxusný 5*hotel využite našu ponuku luxusného ubytovania.


17.Deň – 27.11.2020 RELAX V EXOTICKOM RAJI – BALI

Využite ešte celý deň na relax, prípadne poznávanie, následne nočný odlet späť do Európy.


18.Deň – 28.11.2020 PRÍLET DOMOV

Prílet do Viedne v popoludňajších hodinách.


Ubytovanie:

- Melbourne – 3noci - 3* hotel Ibis s raňajkami - Sydney – 4noci - 3* hotel Ibis s raňajkami - Fraser Island – 2noci - 4* Kingfisher bay resort s raňajkami - Bundaberg – 2noci - 3* Vila Mirasol hotel s raňajkami - Brisbane – 1noc - 3* Ibis hotel s raňajkami - Bali – 3noci - 4* Grand Inna Kuta hotel s raňajkami - v prípade záujmu o vyššiu triedu využite prosím našu ponuku príplatku do – luxusných 4 a 5* hotelov - izby pre 2 osoby – hotely negarantujú či bude na izbe jedna veľká, alebo dve oddelené postele - ubytovanie bude v rovnakých, alebo podobných hoteloch, podľa dostupnosti



CENA ZAHŔŇA:

medzinárodnú letenku do Melbourne a späť z Bali/Denpasar vnútroštátny prelet Melbourne – Sydney vnútroštátny prelet Sydney – Hervey bay let Brisbane – Denpasar/Bali letenky sú vrátane všetkých poplatkov/palivový, letiskový atď./ presun loďou na ostrov Fraser a späť 2 x ubytovanie v 4*hoteloch v Austrálii s raňajkami 10 x ubytovanie v 3*hoteloch v Austrálii s raňajkami 3 x ubytovanie v 4*hoteli na Bali s raňajkami všetky presuny v rámci Austrálie a Bali výlet v terénnych 4x4 automobiloch na Fraser island slovenský sprievodca počas celého zájazdu poistenie proti insolventnosti


PRÍPLATKY:

vlastná izba– 890€ luxusné hotely – 890€ fakultatívny dvojdňový výlet ku skale Ayers Rock /ULURU/ s prenocovaním, spiatočnou letenkou a sprievodcom – 590€ fakultatívny výlet do Blue Mountains – 79€ fakultatívny výlet na Lady Musgrave Island s obedom – 190€ vstupné do pamiatok a atrakcií cestovné poistenie - v prípade potreby možnosť zakúpiť v CK


ODBORNÁ ČASŤ:

v prípade záujmu: Asia Pacific Diabetes and Endocrinology Congress vzdelávanie - jazykový kurz angličtiny s použitím jazyka v praxi teoretická časť výučby jazyka podľa predlohy používanie jazyka pri praktických situáciách - reštaurácie, turizmus, relax a podobne business English časť – travel, finance, accounting certifikát z absolvovania vzdelávacieho kurzu

Krajiny

Zobraziť všetky »

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro