Apartmány Vila Barka

Reštaurácia v Hoteli Histrion Reštaurácia v Hoteli Histrion Reštaurácia v Hoteli Histrion Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Piran
Destinácia: Slovinsko, Pobrežie, Portorož
Kód zájazdu: 1056261
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Vila Barka

TV domáce zviera basketbal práčovňa, čistiareň nákupná pasáž chladnička,minibar kasíno kozmetický salón salón krásy diskotéka jacuzzi, vírivka potápačské centrum, lekcie potápania masáž volejbal sauna wellness, spa bazén morská voda tenis parkovisko detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén betónové platne aquapark internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Rekreačný komplex s 21 apartmánmi (každý s balkónom s pohľadom na more) prepojených štýlovou obchodnou uličkou s obchodíkmi, reštauráciami a barmi, ktorá vedie až k lagúne zatienenej bohatou mediteránskou vegetáciou, pláž je upravená.
VYBAVENIE:

2 reštaurácie, bar, obchodné centrum, Wi fi, parkovisko, hostia sú vítaní aj v Tropic bar pri bazéne, kde si môžu vychutnať osviežujúce nápoje.
UBYTOVANIE:

Pohodlne zariadené apartmány pre 4 osoby, niektoré s výhľadom na more a niektoré na bazén, či nákupnú ulicu.

Vybavenie apartmánov: spálňa, obývacia izba s rozkladacou pohovkou, kuchynským kútom, káblová TV, telefón, kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, klimatizácia, Wi Fi zdarma, balkón.

STRAVOVANIE:  
individuálne, možnosť polpenzie alebo plnej penzie za príplatok - strava je podávaná v hoteli Histrion

ŠPORT A ZÁBAVA:

Pláž a bazény pri apartmánoch, hostia môžu využívať bezplatne Morský vodný park Termaris:
kompletne zrekonštruovaný morský vodný park Termaris je komplex bazénov s morskou vodou, kde je 12 mesiacov v roku otvorených 2400 m2 bazénov, relaxačných bazénov a detských bazénov naplnených ohrievanou morskou vodou, ktoré ponúkajú najkrajší výhľad na slovinské more. Sea Park Termaris sa nachádza v hoteli Histrion. V lete sa otvorená terasa spája priamo s plážou. Bazény vo vodnom parku Sea Termaris sú naplnené takzvaným „mladým morom“ - morskou vodou bohatou na minerály. Vďaka tomu je kúpanie v týchto bazénoch dokonalým morským zážitkom. Mladé more je bohaté na mikroelementy, ktoré majú priaznivý vplyv na telo a pohodu. Obsahujú jód, draslík, vápnik, bróm, selén a horčík.

Benedicta wellness centrum v Hoteli Histrion (sauny, masáže, fitness, krásny výhľad na otvorené more a Piranské pobrežie), potápačské centrum neďaleko, kasíno Bernardin v hoteli Histrion.

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro