Neobjavený Ľvov

Destinácia: Ukrajina, Mykolajivská oblasť, Ľvov
Kód zájazdu: 847109
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

 Zahoďte každodenný zhon a vychutnajte si s nami šarmantné ešte „neobjavené“ mesto západnej Ukrajiny, bohaté na tisíce architektonických, historických a kultúrnych pamiatok všetkých umeleckých slohov, vďaka ktorým je jeho originálne stredoveké centrum zapísané na zozname Svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Bohatá, veľa krát pohnutá, história mesta od jeho založenia až po vysídlenie väčšiny poľského obyvateľstva, mala veľký vplyv na rozvoj náboženských i vytvorenie kultúrnych pamiatok mesta. Dnes sa tu nachádza veľké množstvo chrámov cirkví rôznych vierovyznaní. Akoby sa tu stretával západný rímsko-katolícky svet s východným gréckokatolíckym a pravoslávnym svetom. Najkrajšie mesto Ukrajiny je najmä pre Poliakov jedno z najnavštevovanejších, no poznáte ho už aj Vy? Navštívili ste už jeho unikátnu opernú a baletnú scénu? Okrem cirkevných chrámov je reprezentované desiatkami kaviarní a kurióznych reštaurácií, ktoré ponúkajú cenovo dostupné a voňavé kulinárske špeciality.


Program:

1.deň: odchod v skorých ranných hodinách, dopoludnia príchod do Ľvova, nasleduje okružná autobusová a pešia prehliadka najznámejších pamiatok historického stredovekého mesta s kvalifikovaným ľvovským sprievodcom v ČJ – spoznáme dávnu históriu Ľvova, ktorého sa pokúšali x-krát dobiť a predsa sa im to nepodarilo. Poprechádzame sa po miestach, po ktorých kedysi chodili poľskí králi. Zistíme, kde stála a kam sa podela najkrajšia ľvovská synagóga a pozrieme si významné budovy a námestia. Večer ubytovanie na hoteli a voľný program, alebo odchod na fakultatívne večerné operné predstavenie.


2.deň: po raňajkách pokračovanie v širšej prehliadke Ľvova. Po osobnom voľne neskoro popoludní cesta späť na Slovensko. Príchod v neskorých večerných až nočných hodinách.


Cena zahŕňa: dopravu klimatizovaným autobusom, 1 x ubytovanie s bufetovými raňajkami v 3 až 4-hviezdičkovom hoteli, služby kvalifikovaného domáceho sprievodcu v ČJ, služby technického sprievodcu, povinné poistenie insolventnosti CK.

V cene nie je: komplexné cestovné poistenie Uniqa: 4,40 €/osoba; miestenka: 5 €/os.; vstupy a lístok na operné alebo baletné predstavenie;

Cestovný doklad: Pas (platnosť min. 3 mesiace po návrate!)


Trasa: PO – BJ – SK

Zvoz za príplatok 8 €: KE, MI, HN, VT , SV (min. 4 osoby z jedného smeru)


Zmena programu a trasy vyhradená. Pre ucelené kolektívy termín a trasa podľa želania. Zájazd sa uskutoční pri min. počte 35 osôb.


Ľvov

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro