MSC ARMONIA

Armonia Armonia_1 Armonia_2 Armonia_3 Armonia_4 Armonia_5 Armonia_6 Armonia_7 Armonia_8 Armonia_9
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Grado
Kód zájazdu: 1325217
Cena od: 1 189 €
Príplatky od: 244 €
Plavby

Výber termínu

21.07.2024 10 dní First Minute 1 189 € +244 € kombinovaná

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
GRADO · BENÁTKY · DUBROVNÍK · KOTOR · KORFU · ZAKYNTOS · BARI · BENÁTKY

Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska vo večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí MSC Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V ranných resp. dopoludňajších hodinách krátka zastávka v krásnom ostrovnom mestečku GRADO, presun do prístavu do prístavu v BENÁTKACH. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 20.00 hod.

3. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, kina alebo divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

4. deň:
Priplávanie o cca 07:00 hod. do historického prístavného mesta DUBROVNÍK v Chorvátsku, nazývaného aj ako „Perla Adriatiku“. Vďaka zachovaniu Starého Mesta, ktoré tvoria majestátne paláce, fontány, mramorom dláždené námestia je zapísané v zozname miest Svetového Dedičstva UNESCO. Plánované odplávanie o cca 19:00 hod.

5. deň:
Priplávanie o cca 08:00 hod. do KOTORU, najstaršieho mesta v Čiernej Hore zapísaného v zozname miest UNESCO. Miestna legenda vraví, že toto mesto bolo postavené s pomocou víly. Návštevníkov lákajú nádherné stredoveké uličky, námestia, kostoly a taktiež masívny obranný múr postavený nad mestom, ktorý je po známom Čínskom múre najdlhší na svete. Plánované odplávanie o cca 18:00 hod.

6. deň:
Priplávanie o cca 09:00 hod. na ostrov KORFU v Grécku, ktorý je charakteristický dlhými piesočnatými plážami a krištáľovo čistým morom. Návštevníkov očarí historické centrum mesta so Starou benátskou pevnosťou, ktoré patrí do Svetového Dedičstva UNESCO a taktiež Achilleion Palace, ktorý dala postaviť rakúska kráľovná Sissi. Plánované odplávanie o cca 19:00 hod.

7. deň:
Priplávanie o cca 07:00 hod. na ostrov ZAKYNTOS v Grécku. Ostrov je známy vďaka najkrajšej pláži Navagio na ktorej sa nachádza stroskotaná pašerácka loď. Ostrov láka najmä tyrkysovým morom a piesočnatými plážami. Plánované odplávanie o cca 16:00 hod

8. deň:
Priplávanie o cca 08:00 hod. do pôvabného juhotalianského prístavného mesta BARI. Hlavné mesto Apúlie je známe tiež ako miesto posledného odpočinku svätého Mikuláša. Plánované odplávanie o cca 13:00 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v BENÁTKACH o cca 10:00 hod., vylodenie, presun do centra BENÁTOK*. Prehliadka so slovenským sprievodcom, s ktorým navštívite všetky dostupné zaujímavosti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. (*uskutoční sa v prípade záujmu).


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti MSC (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.
10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.

Grado

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro