MSC SEAVIEW

Seaview lod SEAVIEW1 lod SEAVIEW2 lod SEAVIEW3 lod SEAVIEW4 lod SEAVIEW5 lod SEAVIEW6 lod SEAVIEW7
Destinácia: Taliansko, Ligúria, Janov (Genova)
Kód zájazdu: 1325216
Cena od: 1 169 €
Príplatky od: 244 €
Plavby

Výber termínu

22.09.2024 10 dní First Minute 1 169 € +244 € kombinovaná

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
JANOV · LA SPEZIA Cinque Terre · CIVITAVECCHIA Rím · MALLORCA · BARCELONA · CANNES · JANOV

Program:
1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu Vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí MSC Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V popoludňajších hodinách príchod do prístavu v JANOVE. Registrácia a check-in na loď. Zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 18.00 hod.

3. deň:
Priplávanie o cca 07.00 hod. do rušného prístavného mesta – LA SPEZIA, ktoré je domovom hlavnej talianskej námornej základne a je považované za vstupnú bránu do Cinque Terre - jedna z najkrajších a najnavštevovanejších oblastí v Taliansku. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

4. deň:
Priplávanie o cca 07.00 hod. do CIVITAVECCHIA- talianskeho prístavného mesta, ktoré leží na západnom pobreží Talianska, v regióne Lazio, a slúži ako vstupná brána do hlavnej metropoly Talianska - Ríma. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

5. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, posilňovne a špeciálnych reštaurácii. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa zo slnečných dní na mori, užívať si skvelé nápoje v lodných baroch.

6. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. na španielsky ostrov PALMA DE MALLORCA, stredomorský ostrov vychýrený krásnym počasím, nádhernými prírodnými scenériami a výbornou kuchyňou. Plánované odplávanie o cca 23.00 hod.

7. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do španielskej metropoly akým je BARCELONA. Patrí medzi najpopulárnejšie turistické destinácie. Po pár metroch z prístavu sa dostanete priamo na hlavnú promenádu – La Rambla, lemovanú stromami, kde môžete nasať tú správnu španielsku atmosféru. Plánované odplávanie o cca 17.00 hod.

8. deň:
Priplávanie o cca 08.30 hod do mesta CANNES ležiace na nablýskanej Francúzskej riviére známe aj vďaka slávnemu filmovému festivalu. Plánované odplávanie o cca 17:30 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v JANOV o cca 7:00 hod., vylodenie a odchod z prístavu na Slovensko.

10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti MSC (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Janov (Genova)

GALANTA, Šafárikova 1526, tel/fax: 031/7802106-8, mobil: 0903 420 794, 0915 841 961-2, gita@gita.sk 

 

 
 
 
DOVOLENKA  TROCHU  INAK .... luxusné plavby s lodnými spoločnosťami:
Navštívte
Náš profesionálny partner pre informačnú techniku:
Predaj a servis novej a repasovanej výpočtovej a kancelárskej techniky, elektroniky
Odborné poradenstvo v oblasti IT
Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov

Web: www.itprofessional.sk
E-shop: obchod.itprofessional.sk 
Facebook: https://www.facebook.com/ITPro.sro